ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μία εταιρία που εξειδικεύεται στις ενοικιάσεις σκαφών αναψυχής. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα σκαφών, προσφέρει στον ενδιαφερόμενο την εμπειρία ενός ταξιδιού με ασφάλεια και θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της θάλασσας.

Τα σκάφη μας είναι η λύση και για ανθρώπους χωρίς καμία εμπειρία στην πλοήγηση σκάφους.

Εύκολα στον χειρισμό και σταθερά με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό είναι η καλύτερη επιλογή για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες.

Με πιστοποιημένες βάρκες ύψιστης ασφαλείας που είναι εφοδιασμένες με όλο τον απαραίτητο σωστικό εξοπλισμό και ό,τι χρειάζεστε για μια άνετη και ασφαλή εμπειρία περιπέτειας και διασκέδασης.

Κάνετε τις διακοπές σας ονειρεμένες με την άνεση και την πολυτέλεια που σας προσφέρουν τα σκάφη THEODORIDIS – RENT A BOAT.

Στόχος είναι η ικανοποίηση από την ενοικίαση σκάφους μας

Χωρίς την κατοχή ειδικού διπλώματος ή άδειας με ολοκληρωμένες οδηγίες και πλήρη διδασκαλία από την έμπειρη ομάδα του THEODORIDIS – RENT A BOAT, τα σκάφη σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Μη διστάσετε να γίνεται και εσείς καπετάνιος και σας υποσχόμαστε ότι θα ζήσετε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Αποδράστε από την καθημερινότητα και εξερευνήστε απομονωμένες και ερημικές παραλίες όπου η πρόσβαση γίνεται μόνο μέσω θαλάσσης.

Ο αποκλειστικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση από την ενοικίαση σκάφους μας. Θέλουμε να επιλέγετε τα σκάφη μας για τις διακοπές σας κάθε χρόνο και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν είστε ικανοποιημένοι από της υπηρεσίες μας.

Το ταξίδι ξεκινά!