Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας (από εδώ και στο εξής Υπηρεσίες). Οι Υπηρεσίες της επιχείρησης ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Ε. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Α. κ’ ΣΙΑ ΕΕ με την επωνυμία Theodoridis Boats (από εδώ και στο εξής Theodoridis Boats) παρέχονται από την διεύθυνση Θέση Τόσκο Πλαταριά​.
Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα theodoridisboats.gr, αποτελούν ιδιοκτησία της Theodoridis Boats και των εκπροσώπων της, από εδώ και στο εξής Theodoridis Boats, και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων της Theodoridis Boats, καθώς και των λοιπών αποκλειστικών της δικαιωμάτων νομιμοποιεί την Theodoridis Boats να κινηθεί ποινικά κατά του παραβάτη.

Πνευματικά Δικαιώματα
Οι πληροφορίες και τα γραφικά που δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο της Theodoridis Boats απαγορεύεται να αντιγραφούν, να αναδημοσιευτούν, ή να αναπαραχθούν ολόκληρα ή εν μέρει και για οποιαδήποτε χρήση, χωρίς έγγραφη άδεια της Theodoridis Boats. Στην ιστοσελίδα theodoridisboats.gr περιλαμβάνεται υλικό, trademarks, service marks, φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην Theodoridis Boats και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματική ιδιοκτησία της Theodoridis Boats και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας.